Receptkönyv

Receptkönyv

Hús zöldség

Elkészétési idő:
25
Hány főre:
3

ebéd

vacsora

leves

vegetáriánus

A húshoz

Az elkészítéshez

  1. A páchoz a hozzávalókat egy tálban összekeverjük. A húst vékony csíkokra vágjuk, és jól összekeverjük a páccal. 30 percre hűtőbe tesszük.
  2. A sárgarépát vékonyan felcsíkozzuk, a spenótot kisebb darabokra tépkedjük.
  3. Egy wokban vagy serpenyőben felmelegítünk2 evőkanál szezámolajat, beledobjuk a húst, és keverve-rázva 2-3 percig sütjük benne. Kivesszük a serpenyőből, és felretesszük.
  4. A keményítőt összekeverjük a szójaszósszal, és állni hagyjuk.
  5. A maradék szezámolajat felmelegítjük, beletesszük a brokkolit, répát, ésrázva sütjük 2-3 percig.
  6. Hozzáadjuk az alaplét, és lefedve 1-2 percig pároljuk a zöldségeket. Végül belekeverjük a spenótot, a marhahúst és a keményítős keveréket. Addig főzzük, míg a lé sűrűsödni nem kezd.
  7. Frissen főtt rizzsel tálaljuk.

Hasonló receptek

Termékeink

Keresés